DeletedUser
Guest
çarşamba ve cumartesi akşamı sorulacak diyor ama saat kaçta o belli değil belirtieseniz sevinirim
çarşamba ve cumartesi akşamı sorulacak diyor ama saat kaçta o belli değil belirtieseniz sevinirim
Oyunun cevabına tanrı birimleri de dahil mi?
Ben cevabları oyunda kayıtlı olmadığım bir e-adresle gonderdim. Sonrasında bana bir mesaj gedi ki, oyunda kayıtlı olduğunuz e-adresle cevab göndermelisiniz, aksi takdirde cevabınız sayılmayacak. Ben de oyundaki ayarlardan e-adres deyişdirerek mesaj gönderdiyim adresi yazdım. Şimdi verdiyim cevablar sayılacakmı? Ayrıca 2.soru geldikden sonra e-ares deyişdirdim.
Lütfen bana yardım edin...TEŞEKKÜRLER...
Puanlar verilen doğru cevabların sayına göre mi yoksa bir tanesinin doğru olmasınının yeterliliyine göre mi verilir?
Misal, sorunun değeri 2 puandır. 2 doğru cevab verdik. Şimdi 2 puan mı yoksa 4 puan mı alıyoruz?
TEŞEKKÜRLER, LIWET. Ayrıca 1. soruya verdiyim cevabların kabul edildiyini öyrene bilirmiyim?
her yeni soruda oyundayken mesaj gelecek mi? soru soruldu diye.
oyun güzel oyun için düşünülen ödüller güzel ama keşke oyunda 1.2.3. olanların ödüllerinden hariç kazanamayan ama bütün sorulara cevap vermiş olan yani forumda oyunu takip etmiş olan kişilerede teselli ödülü gibi ufak ödüller verilse çok daha güzel olacak. mesela 50 altın 100 altın 150 altın 200 altın.....))
Aff edersiniz, 3. soruda galiba 1 savaş arabası 3 nüfusdur diye yazmışlar. Ama 1 savaş arabası 4 nüfusdur.
3. sorunun cevabında gece bonusunu da kullansak, e-posta gönderirken onu da yazacakmıyız?
Bu arada facebook resmi sayfınızın adını öyrene bilirmiyiz?