DeletedUser782
Guest
merhaba arkadaslar buraya oyunla ilgili sorularimizi sorarak ve cevaplayarak birbirimize yardimci olucagimizi düsünüyorum
verdiğiniz linteki bilgilendirmeyi zaten okudum.ayaklanma cıktıktan sonraki 12saat diliminde mi koloni gemisini göndermeliyim ve koloni gemisiyle saldırı birliklerini beraber mi olmalı yoksa ayrı olarak mı olmalı.3 seferdir deniyorum sehri alamadım üstelik savunma birliklerinide temizledim.ben saldırı birlikleriyle baraber yolluyorum koloni gemisini saldırıdan hemen sonra sehre yanasıp fethetsin die yaptığım yanlış sanırsam.
öncelikle ilgilendiğiniz için tesekkürler suanda ayaklanma saldırısı gönderdiğim sehirde ayaklama cıkmasına 3bucuk saat var ve bende ayaklanma cıktıktan 5 dakika sonra sehre saldırı olacak sekilde koloni gemisini yolladım yaptığım bu sefer doğrudur umarım
evet ilk saldırı yaptım ayaklanma cıktı dedi sora 12 saat geri sayım basladı bu gecede 00.45te o süre bitiyor yani ayaklanma baslıyor bende 00.49da varacak sekilde koloni gemimi ve birliklerimi yolladım umarım olur peki sonrası için ne yapmam gerekiyor koloni gemim sehire yanastıktan sonra