son saldırıda savunmayı yarmış yalnız![]()
son saldırıda savunmayı yarmış yalnız![]()
1.Oyunu bırakan birinin şehirlerini alabilirsin tabi ki gayet mantıklı.
2.Saldıran birden fazla olunca savunanında bu değerlere eşlik etmesi gerekiyor haliyle.
3.Bu oyunu sen altınla oynuyosun biz birlik ve beraberliğimizle.
Bir insan grubu bu kadar hazımsız olabilir... Yahu saldırmaya başlamadan evvel 13.190 olan kültür puanım şimdi 27.048 sizi kese kese mezbahaya çevirdik ortalıgı ne kösele surat varmış? akrapolis seni posta güvercini olarakmı kullanıyor? Kendi neden yazamamış? SAYGISIZLIGINDAN mı? Bir sanal oyunda bile saygısızlık yapacak kadar hazımsızsa zaten ne denirki ?5 ittifakınızın dayanışma gücü tek ittifak etmedi geçmiş olsun dileklerini söylüyor akrapolis onun adına yazıyorum bu sefer kocamış kurt oldu
ayrıca akrapolis di,yorki 176 ateşi girmiş sonra onuda koysun 8 biremle direnmeye çalışmış diyor 8 birem mefta olmuş tabi) yokmu daha kesilcek geminiz diyoruz
5 ittifakınızın dayanışma gücü tek ittifak etmedi geçmiş olsun dileklerini söylüyor akrapolis onun adına yazıyorum bu sefer kocamış kurt oldu
ayrıca akrapolis di,yorki 176 ateşi girmiş sonra onuda koysun 8 biremle direnmeye çalışmış diyor 8 birem mefta olmuş tabi) yokmu daha kesilcek geminiz diyoruz
Agzına saglık Mesutum ama sende birşeyi unutuyorsun canım kardeşim Sen ne kadar Anlatırsan anlat sonuç karşındakinin Anlayabildigi kadardırTutturmuşun bi 5 ittifak diye bak bakalım kaç kişiyiz ittifakta, ne kadar kişiysek o kadar savunduk şehri sizde aynı şekilde o kadar kişi saldırdınız ama aramızda çok büyük bir fark var siz altınla saldırıyosunuz biz kardeşlikle savunuyoruz.
Hoca senin bu akrabilmem ne heralde palavrayıda seviyor. Sanırım bu raporu istedin benden buyur elbette...5 ittifakınızın dayanışma gücü tek ittifak etmedi geçmiş olsun dileklerini söylüyor akrapolis onun adına yazıyorum bu sefer kocamış kurt oldu
Bu Kocamış kurt filan lafları tam onun seviyesine göre laflar.
Yok yok degerli kardeşim dogru oyundasın. Sonuçta savaş oyunu elbette savaşlar olacak.Ne kadar devam edecek böyle? Gerek var mı?
Oynamak için yanlış bir oyun seçmişim.
Birazcık abartılmış bence arkadaşlar bunu bu foruma yansıtmanız güzel fakat tartışmalar biraz kötüye kaçmaya başlamış ne gerek var güzelce savunulmuş ve saldırılarda bi o kadar güzel gerek varmı üslubumuzu bozup kalp kırmaya hadi savaşa devam![]()