DeletedUser2255
Guest
arkadaşlar gece bonusu sorunmu sizler için saat 6 çok riskli bir saat sonuçta herkesin gerçek bir hayati vardir .
Grepolis Türkiye serverında hiçbir yabancı ile diyoloğum olmadı.İttifak ismine bakıp konuşmak kolay fakat boş konuşmak neye yarar?yunanla da sohbetin vardır senin sor bakalım sabahları uyuyabilmişler mi geceleri rahat yatmışlar mı tabi siz nereden bileceksiniz
Siz neymişsiniz be annenizin karnından birazdaha geç çıksanız casus olarak doğacakmışsınız
murous canım boş ver merak eden gelip dünyaya bakar rapor görmek isteyen 230 binli savaş puanı olan arkadaşta buraya baksın
http://http://forum.tr.grepolis.com/showthread.php?2007-FINDIK-KIRAN-amp-Devleti-Aliyei-Osmaniyye-den-21-ARALIK-YUNAN-OPU
1247 senle muhatap bile olmak istemiyorum seviyene inmek istemiyorum kime yorum yazsan seni rezil ediyor rezilliğin kültür puanındır . şimdi fazla grepolis yönetiminin gözüne girmeye çalışmadan forumda klavye delikanlılığını bırakıp gelebilirsin mu iota yada nuaya bekleriz .. yeni dünyada görmek isteriz
1247 , laf üreteceğine cık karşısına bahaneler üretmeden oyunculugunu göster sana meydan okuyor , forumu kirletmekten başka bir işe yaramıyorsun senelerdir.
1247 , laf üreteceğine cık karşısına bahaneler üretmeden oyunculugunu göster sana meydan okuyor , forumu kirletmekten başka bir işe yaramıyorsun senelerdir.
gereken cevabı fredoom hocamız vermiş buna da sahte hesap deme . . neyse yazıcak birşey yok keyfine bak daha temmuz diyon bahanelerin bitmiyor gece bonusunda da beklerim yunanın korkulu rüyasi olduk sizin thorun şehirlerini devrettiği yunandan bahsediyorum bu arada
Aç köpek fırın deler 1247 . senin betada kazandığın ittifağını thetada ve iotadan sildim irfan ve yancısı kaçtı şimdi gelipte artistlik yapma betada 200 bin savaş puanı ile rezil olmuşsun lakin shebbo ve ottomanson en iyi açıklardı siz öle şerefli(tersi) insanlardınızki iotada irfan melinda betada ittifak arkadaşı olan shebbo ottomansona küfür ediyordu sizide biliriz şimdi rezilliğinizin üstüne çıkma forumda artistik yapmayı bırak ve buyur gel yeni açılacak dünyaya görelim oyunculuğunu her zaman bir bahane bulup ayları şaşırma en erken zamanda gel
ya ne laf anlamazın tekisin yaw he he sen bu oyunun en iyisisin bi git kardeşim ya rezil oldun bizide rezil etme