DeletedUser782
Guest
tebrikleri bekliyoruz
Herzaman söylediğim gibi...
YA BİZİMLE OLUR DÜNYAYI İNLETİRSİN
YA DA YOK OLUR GİDERSİN
oli06 saol dost..savaşmaktan en zevk aldığım oyuncu.Tebrikler arkadaşlar. Hem Thordaki arkadaşlara hem de Dumlupınardaki dostlarıma.
kordinat veriyorum..
Ada 178511
Deniz: 35 (375,506) burayı alın.. yada boşverin bunu burası ağır gelir size
buraya yönelin hem harikanızda var
Ada 185633
Deniz: 35 (382,564)
Olcay abim teşekkürler,sizin olduğunuz vakitteki ruhu tekrar kazanmaya çalışıyoruz inşallahTebrikler arkadaşlar. Hem Thordaki arkadaşlara hem de Dumlupınardaki dostlarıma.
Dostoyevski 'nin Yeraltından Notlar'ında gördüğüm en sağlam cümle; "şimdi bir an için insanların aptal olmadığını düşünelim."cevap veremeyenler derken?sizin ittifakınızdan iki oyuncu daha multiden ceza aldı gün olur devran döner derler irfanirfan evvelden bizler ceza alırdık şimdi siz ceza almaya başladınız cevap vermeyi biliriz elbet ama senin gibi düşünmeden etmeden konuşmuyoruz biz ikincisi yazdığım yazı orta boyutta bir yazı hayat grepolisten ibaret değil kitap oku da okumanı hızlandır madem saldırı yapmayı biliyorum diyorsun sonra gelmiş ahkam kese kese aman bu yazı da çok uzunmuş okumaya bile değmez neler zırvalamışsınız deyip duruyorsun o zaman sen sadece oyundan anlayan birisin demek ki ama hayat oyundan ibaret değil unutma diye hatırlatmak istedim.neyse tartışmaya da gerek yok,oyun platformunda en güzel cevaplar oyundan verilir